Nu Rex niet meer op tv is begint misschien de zoektocht naar de DVD's. Ondanks dat Rex erg populair was is er maar weinig op dvd verschenen.

De speelfilms

Maar voordat er DVD's kwamen er eerst wat afleveringen uit op videoband! Het gaat om de speelfilm uitgaven die later ook op dvd zijn verschenen. Deel 1 had de afleveringen Endstation Wien (allereerste aflevering) en Ein Engel auf vier Pfoten (seizoen 3 aflevering 1). Deel 2 had de afleveringen Moser's Tod en Der Neue (seizoen 4 aflevering 4 t/m 7), deze DVD's waren te koop bij de Trekpleister.

De speelfilms

Nederland

Naast de speelfilms zijn de eerste 2 seizoenen in Nederland op DVD verschenen, jaren nadat het op tv was. Ondanks dat er meerdere uitgaves zijn uitgebracht van seizoen 1 & 2 zijn er in Nederland nooit meer seizoenen uitgebracht. Inmiddels zijn de vraagprijzen tot soms idiote hoogtes geschoten omdat de DVD's vrij zeldzaam zijn. Op de DVD-boxen staat dat het volledige seizoenen zijn, maar seizoen 1 mist de pilot Endstation Wien wat te maken kan hebben met de rechten die bij de uitgever van de 'speelfilms' lag.

De DVD's zijn nieuw niet meer verkrijgbaar in de winkel. Bekijk het aanbod van Bol.com via de link hieronder, ook op Marktplaats komen de DVD's met enige regelmaat voorbij.

Duitsland

De gedachten zal zijn dat het in Duitsland vast beter was, aangezien Rex een Duitse serie is, maar dat valt goed tegen. Pas tegen het einde van 2019 zijn er DVD-boxen uitgebracht met de Duitse seizoenen, de DVD's van daarvoor waren geen complete seizoenen, daarna gevolgd door de Italiaanse serie in 2020.

Australiƫ

In Australiƫ zijn alle seizoenen uitgebracht op DVD, naast de losse seizoenen zijn er 2 blaffende verzamelboxen uitgebracht S1-S5 en S6-S10 en zelfs de serie Stockinger is daar op DVD verschenen.